Lomma | Tullhustorget 1, Kontor

Ort: Lomma
Område: Lomma
Adress: Tullhustorget 1
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 120 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Kontorslokal om 120 kvm på fantastiskt läge i Lomma hamn. Fantastisk utsikt över Öresund, stranden och småbåtshamnen från arbetsplatserna. Fem kontorsrum i varierande storlekar på andra våningen med egen terrass om ca 70 kvm i söder-/västerläge. Parkeringsplatser ingår.

Omgivning

Få områden i Öresundsregionen har ett läge som Lomma Hamn, direktkontakt med havet, en fin sandstrand och en livaktig hamnmiljö med fiskförsäljning, varv och småbåtshamn. Tullhustorget ligger längst ned i hamnen, precis innan kurvan som leder ut på Strandpromenaden och välbesökta Lomma Beach. Här passerar många besökare och turister under sommarmånaderna samt kommunbor under höst och vintermånaderna. Lomma har en hög företagsamhet med bolag i varierande storlekar.

Kommunikationer

Lomma har ett bra läge norr om Malmö, sydväst om Lund med restid under kvarten till båda städer tack vare närheten till E6an. Från Lomma finns kollektivtrafik med bussar till och från Lund, Malmö, Bjärred och Löddeköpinge. I december år 2020 börjar persontrafiken trafikera Lommabanan. Tågen är tänkta att gå sträckan Kävlinge Lomma–Malmö C, genom Citytunneln och nya Malmöringen.

Service

Ett stort utbud av service finns i hamnen med restauranger, caféer, glasskiosker, närbutik, butiker, och mycket mer. I närheten finns Lomma centrum med ett bredare utbud av mataffärer, bagerier, apotek, Systembolag, butiker, vårdcentral, bibliotek med mera.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier